Speltakleiding, iets voor jou? 

Ben jij enthousiast, vind je het leuk om leiding te geven aan een groep en vind je het leuk om kinderen en jongeren te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling? Of wil je je kwaliteiten op het gebied van leidinggeven, spreken voor een groep en het organiseren van activiteiten juist graag ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als leidinggevende bij één van de leeftijdsgroepen (speltakken) zorg je, samen met de rest van het team, voor een te gek programma voor de kinderen of jongeren, waarbij meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. En het bijkomende voordeel: ook jíj krijgt bij ons de kans om je te ontwikkelen, te groeien en te leren. Laat je uitdagen! 

De speltakken draaien één keer per week. Je kunt hierboven in het menu zien welke speltakken er zijn en wanneer ze draaien. Buiten deze 'opkomsten' bereid je als leidingteam het programma en de eventuele kampen voor. 

Scouting de Heerlijkheid bied jou als leidinggevende de mogelijkheid om je te onwikkelen en door te groeien tot een competente leidinggevende. Het motto van Scouting Nederland, 'laat je uitdagen!', staat voor ieder lid van de vereniging centraal: of je nou nog maar een groentje bent, of al een oude rot in het vak, we gaan samen met jou op zoek naar de uitdaging.

Weet je al precies wat je wilt, neem dan contact op met de speltak van je keuze. We zijn nu al blij met je! 

Twijfel je nog, of weet je het niet zo goed? Je kunt altijd contact opnemen met onze groepsbegeleider om samen te onderzoeken waar jij het beste op je plek zit! 

 

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31