»     Speltakken en tijden
»     Vacatures
»     Sponsoren

Sponsoren

Omdat wij de kosten voor het lidmaatschap van onze vereniging zo laag mogelijk willen houden, is het niet altijd mogelijk om voor al onze spullen zelfvoorzienend te zijn. Hiervoor zijn wij altijd opzoek naar mensen of bedrijven die graag een steentje bij willen dragen aan het bestaan van onze vereniging. Hieronder staan een aantal bedrijven die ons een sponsoring hebben gedaan.

Klimwinkel is ons geweldig tegemoet gekomen wij de aanschaf van klimspullen. Door deze spullen in onze opkomsten te gebruiken kunnen wij een nog uitdagender aanbod van activiteiten aan onze leden bieden.

Digit zorgt er al jaren voor dat wij niet in het donker komen te zitten. Door het leveren van spullen om alle (nood-) verlichting goed te laten werken zullen wij hierdoor altijd in ons gebouw terecht kunnen.

Elk jaar gaan wij met onze leden op zomerkamp. Om veilig op kamp te kunnen huren de scouts elk jaar een aantal personen busjes bij Middelbeek. Doordat Middelbeek ons elk jaar weer een scherpe prijs kan bieden is dit voor ons betaalbaar.

Het Parkhotel in Bergen helpt ons ieder jaar enorm door op Koningsdag voor ons het pannenkoekenbeslag te bereiden.
Hierdoor kunnen wij ieder jaar van ruim 140 liter beslag overheerlijke pannenkoeken bakken en verkopen.