Re√ľnie Scouting de Heerlijkheid

Zaterdag 11 oktober 2014 wordt een reünie georganiseerd bij de Burcht, voor iedereen die bij onze scoutinggroep betrokken is of is geweest.
Je bent van harte welkom !

We starten onze feestdag om 14.00 uur met een afwisselend programma waarin we ons vuur gaan ontsteken, soep gaan maken, pionieren, en alles wat feestelijk is.

Vanaf 17.00 uur tot ongeveer 22.00 uur hebben we een Lounge ingericht met een barbecue en een geweldige explobar, maar het belangrijkste is dat we elkaar spreken en herinneringen met elkaar kunnen delen.
De kosten voor de barbecue zijn  €10 p.p. (schrijf je in)

Vanaf 22.00 uur tot …
gaan we terug in het verleden met kampvuur en gitaarmuziek. Het adventure pakket is inclusief slaapplaats en ontbijt voor € 5 p.p.(schrijf je in)

Inschrijven kan tot 30 september op reunie.deheerlijkheid@gmail.com
(indien je geen email hebt is onze postbus 125 1860 AC Bergen)

Wil je in je aanmelding aangeven met hoeveel personen je komt en of je blijft voor de BBQ en/of slapen?

We zien je graag op 11 oktober !

Met vriendelijke groet,
De Reüniecommissie

Klik hier om de volledige uitnodiging te downloaden